Tel.:015 70 00 21
Al uw haarbehandelingen, met een persoonlijke service

Nancy van Opstal, binnenkort uw kapper aan huis

Wilt u zichzelf een prachtig nieuw kapsel laten aanmeten? Neem dan eens contact op met thuiskapper Nancy van Opstal. Nancy is gevestigd in Rijmenam, maar als kapster aan huis actief in en rond Mechelen. Knippen, kleuren, permanenten, opsteekkapsels, watergolven... ze zorgt ervoor dat u in uw vertrouwde omgeving de haarbehandeling krijgt die u verdient.

Kijk eens in de spiegel van Nancy van Opstal

Met haar 25 jaar ervaring knipt Nancy van Opstal vrouwen, mannen en kinderen van alle leeftijden. Bent u op oudere leeftijd of om andere redenen niet meer zo mobiel? Nancy zorgt ervoor dat u de deur niet uit hoeft. Bovendien kunt u haar ook perfect inschakelen voor trouw- en feestkapsels. Zij zorgt er met plezier voor dat u straalt op uw onvergetelijke dag.

Producten van topkwaliteit

Nancy van Opstal maakt gebruik van zeer kwalitatieve merken om uw haar te stylen, te kleuren, te verzorgen of te laten herstellen. U bent bij Nancy van Opstal ook aan het juiste adres voor ammoniak-vrije kleuringen.

Zo zijn er bijvoorbeeld de styling producten van L’Avoly, die tevens bij Nancy te koop zijn. L’Avoly brengt u de beste haarspray, mousse, crème, gel en wax. Ideaal om een in een handomdraai iedere gewenste stijl te creëren en de hele dag te behouden.

Voor kleuringen biedt Lômé Paris u een uitgebreid assortiment kleuren die 100% grijsdekking, een perfecte glans en een langdurig kleurresultaat bieden. 65 tinten en 11 kleurfamilies, een goed recept voor het beste resultaat!

Olaplex is dé nieuwe haarrevolutie. De producten van Olaplex herstellen gebroken verbindingen in het haar en maken het weer sterk, veerkrachtig en glanzend. Olaplex Hair Perfector No. 3 is te koop bij Nancy van Opstal.

Cadeaubonnen en advies

Kapper aan huis Nancy is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 20u. Ook geeft ze u deskundig  advies op het gebied van haarmode, haarverzorging en haarverzorgingsproducten. Bovendien kunt u met de enige echte cadeaubon vrienden en kennissen verrassen met een knipbeurt van Nancy. Bekijk vandaag nog de online prijslijst en ontdek dat kwaliteit en een voordelige prijs hand in hand kunnen gaan. Nieuwsgierig? Neem vandaag nog contact op en leg uw afspraak vast bij onze kapper aan huis vanuit Mechelen.

Contacteer ons!
015 70 00 21