Tel.:015 70 00 21

Schakel kapster aan huis Nancy in voor uw nieuwe look!

Wilt u zichzelf een prachtig nieuw kapsel laten aanmeten? Neem dan contact op met thuiskapster Nancy van Opstal. Nancy is als kapster aan huis actief in en rond Mechelen. Ze zorgt ervoor dat u in uw vertrouwde omgeving de haarbehandeling krijgt die u verdient.

Nancy van Opstal knipt vrouwen, mannen en kinderen van alle leeftijden. Bent u op oudere leeftijd of om andere redenen niet meer zo mobiel? Nancy zorgt ervoor dat u de deur niet uit hoeft. Maar u kunt haar ook perfect inschakelen voor trouw- en feestkapsels.

Producten van topkwaliteit

Nancy van Opstal maakt gebruik van merken van topkwaliteit:

  • De stylingproducten van L’Avoly, die tevens bij Nancy te koop zijn.
  • Voor kleuringen biedt Lômé Paris u een uitgebreid assortiment kleuren die 100% grijsdekking, een perfecte glans en een langdurig kleurresultaat bieden.
  • De producten van Olaplex maken uw haar weer sterk, veerkrachtig en glanzend. Olaplex nr. 3 is te koop bij Nancy van Opstal.

Nancy van Opstal is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 20u. Ook geeft ze u deskundig op het gebied van haarmode, haarverzorging en haarverzorgingsproducten. Bekijk vandaag nog de online prijslijst. Graag tot binnenkort bij u thuis!

Contacteer ons!
015 70 00 21