Tel.:015 70 00 21
Uw beschadigd haar in een mum van tijd weer gezond

Opnieuw gezond haar in een handomdraai

Nancy van Opstal maakt gebruik van merken van topkwaliteit om uw haar te stylen, te kleuren, te verzorgen of te laten herstellen. De producten van Olaplex herstellen gebroken verbindingen in het haar en maken het weer sterk, veerkrachtig en glanzend. Uw damescoupe zal stralen als nooit tevoren!

Olaplex, voor sterk, glanzend en gezond haar

Chemische en thermische behandelingen als föhnen maken uw haar zwak, droog, dof en futloos. Olaplex zorgt ervoor dat uw haarin drie stappen weer sterk, glanzend en gezond wordt door de reparatie en vermenigvuldiging van kapotte verbindingen. Ideaal voor als u uw haar (ont)kleurt of in geval van highlights, toners, extensions of permanenten.

Hair Perfector No. 3

De producten van Olaplex zijn geschikt voor alle haartypes. Ze worden niet getest op dieren en bevatten geen ingrdiënten zoals siliconen, sulfaten of aldehyden. Olaplex Hair Perfector No. 3 is te koop bij Nancy van Opstal. In zeven thuisbehandelingen kunt u uw haar versterken en in topconditie brengen.

Lees meer over deze behandeling in onze brochure of dit persbericht.

Nancy vertelt er u graag alles over en geeft met plezier advies over dit buitengewoon product. Interesse? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen of maak meteen een afspraak!

Contacteer ons!
015 70 00 21